Praktijkinformatie

Welkom op de website van uw Fysiotherapiepraktijk BeterFysio aan de Postelse Hoeflaan 16 in Tilburg.

Deze solopraktijk is in 2011 overgenomen door Marcel de Greef. De voorganger, dhr. A.L.G.J. Verhoeven, heeft de praktijk in 1990 opgericht.

Bij Fysiotherapie BeterFysio kunt u terecht met uw vragen over of problemen aan uw houdings- en bewegingsapparaat. BeterFysio begeleidt, behandelt en adviseert mensen die tijdelijk of langdurig fysieke ongemakken ondervinden in hun dagelijks leven. BeterFysio helpt u bij het hervatten van uw activiteiten (werk, hobby's of sport).

Fysiotherapie houdt zich bezig met het bewegend functioneren van de mens in hun dagelijkse omgeving. Hierbij richt de fysiotherapeut zich niet alleen op de gevolgen van gezondheidsproblemen, maar ook op de oorzaken.

Verwijzing:
Sinds 1 januari 2006 heeft u geen verwijzing meer nodig van uw (huis)arts. Voor een behandeling kunt u rechtstreeks een afspraak maken. 

Bereikbaarheid:
De praktijk is gelegen aan de Postelse Hoeflaan 16, in Tilburg. Met het openbaar vervoer neemt u lijn 6 richting ETZ TweeSteden Ziekenhuis, bij halte Postelse Hoeflaan uitstappen. De praktijk bevindt zich 100 meter terug aan de linker kant.

De praktijk is rolstoel toegankelijk en er is een mindervaliden parkeerplaats voor de deur.

 

  

Postelse Hoefln 16 - 5042 KG Tilburg 

 


013-4631228

  info@beterfysio.nl

Postelse Hoeflaan 16, 5042 KG Tilburg

  • Telefoon: 013-4631228